GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

Egy húron pendülünk – zenével a közösségépítésért

A programmal a térségben élő gyermekek és fiatalok közös zenei nevelésének, zene általi közösségépítésének megszervezésére teszünk kísérletet. Iskolai, óvodai osztályoknak, nagyobb gyermek-és ifjúsági csoportoknak szervezünk mindenki számára részvételt adó közösségi éneklést, zenélést.

Egy húron pendülünk - 2018. október 6. Gárdony-Csiribpuszta

Zenés délután Csiribpusztán. Október 4-én zenész kollégáink Csiribpusztára látogattak el, ahol az "Egy húron pendülünk" programsorozat keretében a gyerekeket invitáltak egy zenés délutánra. A zenés kapcsolatteremtő játéknak köszönhetően gyorsan egymásra hangolódtak a  családok, a gyerekek és a felnőttek pedig egyaránt élvezték a zene erejét.

Bővebben...

Egy húron pendülünk - 2018. június 12. Agárd

Zenei kavalkád az alsó tagozaton. Igazán vidám projekt- és tanévzáró zenei foglalkozáson vehettek részt a Chernel suli alsós diákjai. Saját dallamhangszereik, illetve a zenészek segítségével különböző ritmusokat hoztak létre, melyek játékával egy karneválhoz hasonló hangulat keletkezett. Természetesen nem maradhatott el a népszerű „Nád a házam teteje” eléneklése sem.

Bővebben...

Egy húron pendülünk - 2018. április 23. Agárd

Afrikai dallamok a Chernelben. Április 23-án az ötödik osztályosoknál jártunk egy zenei foglalkozáson. A bátrabbak saját dalt költöttek a helyszínen és rappeltek is. A zene összehozza az embereket és ez itt sem volt másképp: magyar és afrikai dallamokat énekeltek együtt gyerekek.

Bővebben...