GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

Dobbantó a munka világához

A Velencei-tó térségében sok az aktív korú, de a munkaerőpiachoz nem vagy nem kielégítően kapcsolódó lakos. Az ő elhelyezkedésüket, boldogulásukat kívánjuk segíteni képességteszttel, egyéni fejlesztési tervvel, tréningekkel és tanácsadással. Szakértő kollégáink a teszt kitöltése, illetve a kompetenciák felmérése után egyénre szabott fejlesztési tervet készítenek. Igény esetén csoportmunka, kommunikáció, stressz- és konfliktustűrés témáiban képzést biztosítunk. Emellett a munkaerőpiacra való visszatérésben is segítünk. Reményeink szerint a programban való részvétel motivációt, kezdőlökést nyújt a résztvevők számára az elhelyezkedéshez, az életben való továbblépéshez.

A programba elsősorban az alábbi célcsoportok jelentkezését várjuk:

  • nem dolgozó, nem tanuló vagy térségünkbe visszatérni kívánó fiatalok
  • gyermekes anyák
  • hátrányos helyzetű vagy tartósan inaktív személyek.


Rajtuk kívül azok jelentkezését is várjuk, akik a térségben élnek, de nem itt dolgoznak vagy tanulnak, viszont szeretnének otthonukhoz közelebb elhelyezkedni. Ezen felül várjuk minden önfejlesztésre nyitott ember megkeresését!

Az alábbi teszt a programba való belépés első szintje. Az alapkompetenciák sztenderd felmérése visszajelzést ad az erősségekről és a fejlesztendő területekről. A tesztet kitöltőket kollégáink felkeresik interjút, egyéni fejlesztési terv készítését, munkaerőpiaci tanácsadást ajánlva. 

Teszt

 

Segítségnyújtás a járványhelyzetben

A járványügyi veszélyhelyzet, a bizonytalanság mindannyiunk számára megpróbáltatás, melyben keressük a megoldásokat az új élethelyzetre. Dolgozunk azon, hogy projektünk MUNKAERŐ MOZAIK programját a jelenlegi járványügyi helyzethez igazítsuk, és a Velencei-tó környéken élő munkavállalók szolgálatába állítsuk. 

Bővebben...

Szünidei gyermekprogramok a tó körül

Nyári programok gyerekeknek. A tavalyi év tapasztalataival gazdagon az idei nyáron folytatódtak Munkaerő Mozaik programunk fontos elemeként azok a szünidei gyermekprogramok, melyek keretében napközis táborokat és aktív napokat tartottak a Vektor Közösségi Pont animátorai a tó körüli településeken.

Bővebben...

Ingyenes fejlesztő tréningek

Munkaerő Mozaik Programunk keretében ingyenes fejlesztő tréningeket szervezünk. 
Segítünk, hogy a résztvevők fejlesszék és tudatosan használják képességeiket és ezáltal sikeresebbek legyenek a munkaerőpiacon és személyes kapcsolataikban is.

Bővebben...

Őszi tréningek

Elindultak és folyamatosan zajlanak munkahelyi képzéseink, melyek nagy sikernek örvendenek a résztvevők körében.

Bővebben...