GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

A sport mindenkié!

Szeretnénk a mozgás örömét minél több emberrel megosztani, valamint megmutatni a sport közösségformáló, egészségmegőrző és -fejlesztő erejét. Célunk, hogy találja meg mindenki a magához illő sportot, és hogy a sport a családok és közösségek építője legyen.

Egészségtudatosság-fejlesztés

Rendszeresen látogatjuk a térség iskoláit, óvodáit sportra épített programokkal. Gyermek gerinctorna, szárazföldi szörf és sárkányhajó, relaxáció, méta csoportos foglalkozások keretében, számos eszközzel igyekszünk újszerű módon felhívni a figyelmet a sportra és az egészséges életmódra.

Sportnapok - SOS:Spirit of sport

2018 őszétől településenként szervezünk családi sportnapokat, melyek bemutatják a településeken elérhető sportklubokat, edzőket, sportoló csoportokat. A rendezvényeken lehetőséget kínálunk arra, hogy mindenki kipróbálhassa és megtalálhassa azt a sportágat, amelyet szívesen űzne akár rendszeresen is. Kiemelt célunk újszerű, valamint családilag közösen végezhető sportok bemutatása.

 

MozgaTó - Együtt sportol a család

Sportágválasztó rendezvényeink célja a vízi- és tóparton űzhető sportok népszerűsítése a fiatalok és családjaik körében. Kiemelt célunk a családok közös sportolásának népszerűsítése: gyermek, fiatal, szülő és nagyszülő együtt játsszon, mozogjon!

Kapunyitás

A környék sportlétesítményeibe nyitott sportnapokat szervezünk. 2018 őszétől folyamatosan hirdetjük a részvételi lehetőséget.