GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

Szerkesztői levél - 2018. július

A Vektor Közösségi Pont csapata a Velencei-tó körüli közösségi, ifjúsági, civil, kulturális, oktatási és más, az embereket támogató célok elősegítésére jött létre. Az indító szikrát egy pályázati projekt jelenti, ugyanakkor hosszú távra tervezünk. Szeretnénk a tó körül élők egy irányba húzását elősegíteni. Legyenek közös célok, a hasonló ötletek találkozzanak, az ugyanazt akarók működjenek együtt hálózatokban!

Csak így leszünk alkalmasak az elkövetkező évek lehetőségeit kihasználni, a fiataljainkat itt tartani, a sok tervünket meg is valósítani. Csapatunk projektirodaként is működik, pályázati forrásokat igyekszünk a térség céljaira elnyerni. Kiemelt célunk a fiatalokra való erős figyelem: terveiket meghallgatjuk, véleményüknek közösségi médiában és honlapon szervezetten teret adunk, ötleteiket a térség programjaiba bekapcsoljuk.

A tó körül növekvő népesség és társadalmi sokszínűség, új igények jelentek meg, s minden egy sebességi fokozattal gyorsabban zajlik. Mindehhez fel kell nőnünk, össze kell fognunk, együtt kell működnünk. Mi ezen leszünk!

Bakos István

szakmai vezető