Tisztítsuk meg Velencét!

Tegyél a környezetünkért, segíts Te is megtisztítani a Velencei-tavat! Légy önkéntes egy lakossági kezdeményezésben, melynek célja a Velencei-tó természetes szépségének megőrzése és a keletkezett hulladék eltakarítása.

Önkénteskedj a MozgaTón Te is!

A Vektor Közösségi Pont nagyobb rendezvényei 2019-ben is folytatódnak, melyeken tapasztalatokat gyűjthetsz, hasznos kapcsolatokat teremthetsz és belekóstolhatsz egy rendezvény szervezésébe, lebonyolításába is.

Légy részese Te is a májusi szívességcserének!

Szívesen segítesz másoknak? Szeretnél megismerni új embereket, akik tapasztalatukkal segíthetnek neked?
Gyere el május 15-i szívességcsere programunkra, ahol egy kötetlen, jó hangulatú foglalkozáson önkénteskedhetsz!

Alternatíva egyetemi lakhatásra

Felvettek egyetemre és tervezgeted, hogy hol fogsz lakni? Nem tudod, mi lesz, ha esetleg nem vennének fel az egyetemi koliba, az albérletet pedig nem engedheted meg magadnak?

Hogyan tanuljunk hatékonyan?

Közeleg az új tanév és ez magával hozza a tanulás szükségességét is. Röviden összegyűjtöttük, hogy milyen módszerekkel teheted hatékonyabbá a tanulást.

Asszertív kommunikációs képzés

Szeretnél jobban kommunikálni, esetleg új helyre kerülsz szeptembertől, ahol szükséged lehet a határozottabb fellépésre? Végezd el ezt a rövid ingyenes kurzust és kommunikálj hatékonyabban!

Mit jelent számodra a táj? - fotópályázat

Gimis vagy, szívesen fotózol és közel áll hozzád a tájfotózás? Akkor ki hagyd ezt a pályázati lehetőséget!

Novellapályázat

Ha kreatív vagy és szívesen írsz novellát vagy verset, akkor itt a neked való pályázat! A Könyvmolyképző Kiadó novellapályázatot hirdet két antológiához kezdő és gyakorló írók számára.

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

Ha kiemelkedően tehetséges vagy valamilyen területen, például matematikában, természettudományokban, zenében, esetleg a társadalomtudományokban, akkor jelentkezz az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ösztöndíjára!

Önkénteskedj külföldön Te is!

Szívesen önkénteskednél Európa valamelyik országában? Ha már elmúltál 18, de még nem vagy 30, akkor önkéntes szolgálattal egy non-profit szervezet munkáját segítheted. Részt vehetsz többek között környezetvédelemmel kapcsolatos projektben vagy segítheted a fogyatékkal élőket, az állatok védelmét, de akár kulturális vagy sporttal kapcsolatos célokat is támogathatsz.

Diákmunka Velencén

Diák konyhai kisegítőt keresnek Velencére a Drótszamár Park & Kempingben lévő büfébe!

Közösségi munka lehetőség az Aska Alapítványnál

Szereted az állatokat és szívesen töltöd velük a szabadidőd? Most itt a lehetőség, hogy jót tegyél és közben jól is érezd magad a kutyák között.

Ösztöndíjak
Pályázatok