Biztonságos Internet Nap - játékkészítő és videópályázat

Ne hálózzon be mindig az internet, foglalkozz barátaiddal az offline térben is! Ha kreatív vagy és szívesen találsz ki játékokat, akkor ez a pályázat neked szól!

Tehetséggondozó tanulmányi verseny

Ha érdekel a természettudományi és/vagy műszaki-informatikai téma és szívesen kísérletezel, akkor lehet, hogy neked való az OTTDK versenye!

Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny

Szeretsz csapatban versenyezni és több területen is kipróbálnád magad? Ezen az interdiszciplináris tanulmányi versenyen próbára teheted tudásod!

Átalakulnak az OKJ-s képzések

Amennyiben szakma tanulásán gondolkodsz és OKJ-s képzésen sajátítanál el egy újabb tudásterületet, jó, ha tudsz a szakképesítési rendszer átalakulásáról!

Tanulási technikák javítása

Elkezdődött a tanév, de még nem hangolódtál rá a tanulásra? Nem találod a megfelelő technikát, amivel hatékonyan tudnál tanulni? A FuturelLearn négy hetes kurzusa segíthet neked!

A mobiltelefonok szerepe a digitális világban

Érdekel a digitális világ és a mobiltelefonok technológiája? Ezen a kurzuson megtudhatod, milyen fontos a mobil mai világunkban.

Vers- és novellaíró pályázat a télről

Ha szereted a telet és szívesen írsz, akkor ez a pályázat neked szól!

Sportösztöndíj pályázat versenytáncosoknak

Ha versenyszerűen táncolsz és pároddal megpályáznátok egy kis támogatást, akkor itt az idő, jelentkezzetek a Magyar TáncSport Szakszövetség pályázatára!

Írói alkotói pályázat: A föld alatt

Szeretsz írni és szívesen megmutatnád tehetséged másoknak is? Ha igen, akkor jelentkezz a SZITAKÖTŐ gyerekfolyóirat alkotói pályázatára!

Ösztöndíj szakmai gyakorlat megszerzésére Németországban

Beszélsz németül vagy angolul, és szívesen végeznéd szakmai gyakorlatodat külföldön? Most itt a lehetőség!

Mentorprogram műszaki tanulmányokat folytató női hallgatók részére

 Ha műszaki tanulmányokat folytatsz és szívesen látnál bele a témába mélyebben, akkor itt a lehetőség! Vegyél részt egy mentorprogramban!

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában

Érdekel az Országgyűlés működése és a törvényalkotás folyamata? Ha igen, akkor jelentkezz az Országgyűlés elnökének pályázatára!

Ösztöndíjak
Pályázatok