Önkénteskedj a MozgaTón Te is!

A Vektor Közösségi Pont nagyobb rendezvényei 2019-ben is folytatódnak, melyeken tapasztalatokat gyűjthetsz, hasznos kapcsolatokat teremthetsz és belekóstolhatsz egy rendezvény szervezésébe, lebonyolításába is.

Idén június 29-én (esőnap július 6.) rendezzük meg a MozgaTó nevű sportrendezvényünket, melyben élményt szeretnénk adni az embereknek, családoknak.

Légy részese Te is a májusi szívességcserének!

Szívesen segítesz másoknak? Szeretnél megismerni új embereket, akik tapasztalatukkal segíthetnek neked?
Gyere el május 15-i szívességcsere programunkra, ahol egy kötetlen, jó hangulatú foglalkozáson önkénteskedhetsz!

Pályázat női hallgatóknak energetikai témájú mentorprogramban való részvételre

Ha érdekel az energetika, akkor itt egy nagyon jó lehetőség számodra, amely egy két szemeszteren át tartó mentorprogramot kínál!

Kutatói ösztöndíj pályázatok a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára

Az Új Nemzeti Kiválóság program keretében több ösztöndíj pályázatot is kiírtak, melyek a tehetséges hallgatók kutatási tevékenységét és szakmai fejlődését támogatják.

Így tanulj a vizsgádra, ha kevés az időd!

Itt a vizsgaidőszak, így most jól jöhet számodra is egy olyan mikrokurzus, amely egy olyan kritikus helyzetben nyújthat neked segítséget, amikor kevés időd van vizsgára tanulni, viszont mindenképpen szeretnéd sikerrel venni az akadályt.

Trendhim ösztöndíj

Ha érdekel az üzlet, a dizájn, a marketing vagy az IT világa, akkor ezt az ösztöndíjat mindenképpen érdemes megpályáznod! Az ösztöndíj támogatja többek között a tandíj, a jegyzetek, a lakhatás és a tanulmányutak költségeit is.

Duna Művészeti Mestere 2019 - Aktívan egy biztonságosabb Dunáért!

A Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság a Nemzetközi Duna Nap alkalmából 2019-ben ismét meghirdeti a Duna Művészeti Mestere alkotói pályázatot. A pályázaton 6-18 éves korú diákok jelentkezését várják.

Pályázat a felsőoktatásban tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatára azok az alap-, mester- vagy egységes, osztatlan képzésben részt vevő roma származású fiatalok jelentkezhetnek, akik tanulmányaikat felsőoktatási intézmények nappali vagy levelező tagozatán, jogi, igazgatási, gazdaságtudományi, műszaki, informatikai vagy orvosi képzési területen már megkezdték, és az első két félév ajánlott tantervében meghatározott kreditértékének megfelelő krediteket megszerezték.

Közösségi munka lehetőség az Aska Alapítványnál

Szereted az állatokat és szívesen töltöd velük a szabadidőd? Most itt a lehetőség, hogy jót tegyél és közben jól is érezd magad a kutyák között.

Nyári munka Agárdon

Aki szívesen dolgozna a tóparton, annak itt a lehetőség egy kis nyári zsebpénz-keresésre! Az agárdi szabadstrandon található Szörfbázisra, a víztől pár méterre keresnek diákmunkásokat több pozícióra is.  

Pályázat fiatal önkénteseknek szervezett táborban való részvételre

Az EuroHungaricum Ifjúsági Központ pályázati felhívása ingyenes 5 napos táborban való részvételre 14-18 éves önkéntesek számára. A legötletesebbnek ítélt 30 jelentkező vehet részt az 5 napos ingyenes táborozáson.

Ösztöndíjak
Pályázatok