Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató

Érdekel a tudományos pálya és az innováció? Ha igen, akkor jelentkezz erre a tehetségkutatóra, amin ha jó eredményeket érsz el, még akár külföldön is versenyezhetsz és utazhatsz - és ha a legjobb vagy, 30 plusz pontot kaphatsz a felvételinél!

K&H Diákkupa

Érdekel a bankszakma és a pénzügy? A K&H Diákkupáján megmérettetheted tudásod, ahol ha te és csapatod vagytok a legjobbak, brüsszeli hétvégét nyerhettek!

Programozó Bajnokság

Szeretnéd megmérettetni programozói tudásodat? Jól megy a Java, a Python, a C++ vagy a C nyelvek egyike? Szeretnéd Te is formálni a jövő technológiáját? Ha igen, akkor jelentkezz az Ericsson programozó bajnokságára!

Tanulási technikák javítása

Elkezdődött a tanév, de még nem hangolódtál rá a tanulásra? Nem találod a megfelelő technikát, amivel hatékonyan tudnál tanulni? A FuturelLearn négy hetes kurzusa segíthet neked!

A mobiltelefonok szerepe a digitális világban

Érdekel a digitális világ és a mobiltelefonok technológiája? Ezen a kurzuson megtudhatod, milyen fontos a mobil mai világunkban.

Programozás mindenkinek

Érdekel a programozás, de nem tudod hol kezdhetnél el megismerkedni a témával? Ezzel az ingyenes kurzussal leteheted az alapokat!

Nyári egyetemi ösztöndíj Németországban

Ha szívesen tanulnál pár hétig Németországban, most itt lehetőség, hogy ösztöndíjjal kijuthass!

Hősök és antihősök – irodalmi pályázat

Szeretsz írni és ezt megmutatnád a nagyvilágnak is? Jelentkezz a Regénytár pályázatára, legyen a tiéd a legjobb próza!

Ösztöndíj szakmai gyakorlat megszerzésére Németországban

Beszélsz németül vagy angolul, és szívesen végeznéd szakmai gyakorlatodat külföldön? Most itt a lehetőség!

Mentorprogram műszaki tanulmányokat folytató női hallgatók részére

 Ha műszaki tanulmányokat folytatsz és szívesen látnál bele a témába mélyebben, akkor itt a lehetőség! Vegyél részt egy mentorprogramban!

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában

Érdekel az Országgyűlés működése és a törvényalkotás folyamata? Ha igen, akkor jelentkezz az Országgyűlés elnökének pályázatára!

Önkénteskedj külföldön Te is!

Szívesen önkénteskednél Európa valamelyik országában? Ha már elmúltál 18, de még nem vagy 30, akkor önkéntes szolgálattal egy non-profit szervezet munkáját segítheted. Részt vehetsz többek között környezetvédelemmel kapcsolatos projektben vagy segítheted a fogyatékkal élőket, az állatok védelmét, de akár kulturális vagy sporttal kapcsolatos célokat is támogathatsz.

Ösztöndíjak
Pályázatok