K&H Diákkupa

Érdekel a bankszakma és a pénzügy? A K&H Diákkupáján megmérettetheted tudásod, ahol ha te és csapatod vagytok a legjobbak, brüsszeli hétvégét nyerhettek!

Programozó Bajnokság

Szeretnéd megmérettetni programozói tudásodat? Jól megy a Java, a Python, a C++ vagy a C nyelvek egyike? Szeretnéd Te is formálni a jövő technológiáját? Ha igen, akkor jelentkezz az Ericsson programozó bajnokságára!

Cserélj szívességet szeptemberben Te is!

Szívesen önkénteskedsz és szeretsz idősebbeknek segíteni, beszélgetni velük? Ha igen, akkor várunk következő Szívességcsere programunkra!

Tanulási technikák javítása

Elkezdődött a tanév, de még nem hangolódtál rá a tanulásra? Nem találod a megfelelő technikát, amivel hatékonyan tudnál tanulni? A FuturelLearn négy hetes kurzusa segíthet neked!

A mobiltelefonok szerepe a digitális világban

Érdekel a digitális világ és a mobiltelefonok technológiája? Ezen a kurzuson megtudhatod, milyen fontos a mobil mai világunkban.

Programozás mindenkinek

Érdekel a programozás, de nem tudod hol kezdhetnél el megismerkedni a témával? Ezzel az ingyenes kurzussal leteheted az alapokat!

TeMA Tehetség menedzsment pályázat

Felsőoktatásban tanulsz és jól jönne egy kis támogatás a tanulmányaidhoz? Ha igen, akkor jelentkezz a TeMA pályázatára!

Ösztöndíj ápolóknak

Jó hír az egészségügyi képzéseken részt vevőknek, hogy ösztöndíjat írtak ki ápolók számára. Jelentkezz, ha ilyen képzésen veszel részt!

Ösztöndíj németországi kutatásra

Ha doktorandusz vagy és szívesen végeznél kutatásokat Németországban, akkor jelentkezz!

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában

Érdekel az Országgyűlés működése és a törvényalkotás folyamata? Ha igen, akkor jelentkezz az Országgyűlés elnökének pályázatára!

Önkénteskedj külföldön Te is!

Szívesen önkénteskednél Európa valamelyik országában? Ha már elmúltál 18, de még nem vagy 30, akkor önkéntes szolgálattal egy non-profit szervezet munkáját segítheted. Részt vehetsz többek között környezetvédelemmel kapcsolatos projektben vagy segítheted a fogyatékkal élőket, az állatok védelmét, de akár kulturális vagy sporttal kapcsolatos célokat is támogathatsz.

Diákmunka Velencén

Diák konyhai kisegítőt keresnek Velencére a Drótszamár Park & Kempingben lévő büfébe!

Ösztöndíjak
Pályázatok